Thursday, May 22, 2008

Nettirasismi termi on 100% puhdasta neekerinpaskapuhetta verrattavissa nigerialaiskirjeisiin eli puhdasta huuhaata neekeri- ja kehitysmaauskovaisilta


Nettirasismi termi on 100% puhdasta neekerinpaskapuhetta verrattavissa nigerialaiskirjeisiin eli puhdasta huuhaata neekeri- ja kehitysmaauskovaisilta

http://neekeriaapinen.blogspot.com

Älkää uskoko mitä neekerit valehtelee on aapisen sanoma

http://neekeriys.blogspot.com = Totuus neekeriydestä

http://mika-illman.blogspot.com
= Neekeriuskovaisten ylipappi valtionsyyttäjä Mika Illman kärsii tarkoitushakuisesta neekeriuskovaisuudesta suomalaisten vahingoksi oikeuskulttuuriamme loukaten - Taivasten valtakuntaan ei hänellä ole asiaa, eikä edes Rotaryklubiin.

http://vahemmistovaltuutettu.blogspot.com Vähemmistövaltuutettu orwellilaista uuskielisyyttä kun tarkoitetaan neekerivaltuutettu Johanna Suurpäätä

Kaiken kaikkiaan nettirasismi on käsitteenä kauhistus siinä kuin muukin näiden neekeriuskovaisten ryssäläinen ja häpeällinen toiminta suomalaisuuden ja suomalaisten tuhoamiseksi http://kansanmurha.blogspot.com
-----------------
Nettirasismi on 100% neekeriuskovaisten potaskaa ja tarkoitettu vääristämään totuus neekereistä, islamisteista ja muista mokkakikkeleistä
- Muistakaa tämä ja toimikaa niin ettei kansakuntamme tulevaisuus ja etu vaarannu tämän enempää. Vaaranamme on raakat faktat oikeusturvamme vaarantumisesta mm. puolueettomien oikeudenkäyntien harhana http://oikeusvaltio.blogspot.com kertoo lisää
-------------------------------------------------------------------
Päivi Lipposen nettirasismilla ratsastus huomattu jopa Jussi Halla-ahon vieraskirjassa http://www.freebok.net/books/scripta/view.html
------------------

PTK 56/2008 vp
56. TORSTAINA 22. TOUKOKUUTA 2008 kello 16
N:o 108) Nettirasismiin puuttuminen

Päivi Lipponen/sd: Arvoisa puhemies! Rasististen rikosten määrä on Suomessa merkittävässä nousussa. Nettirasismi on kasvussa, ja internet tarjoaa ääriliikkeille yhä merkittävämmän kasvualustan. Suomen viranomaiset pitävät internetissä toimivia ääriryhmiä jo uhkana arjen turvallisuudelle. Keskustelupalstoilla on rasistisia tekstejä, joissa kirjoittajat purkavat tunteitaan ja ilmaisevat halveksuntaansa etnisiä ryhmiä kohtaan. Näistä verkkorasisteista harva jää kiinni. Esimerkiksi Ruotsissa on laki, joka edellyttää sivuston ylläpitäjää valvomaan siinä esiintyvää aineistoa. Kysyn ministeri Suvi Lindéniltä:

Onko hallitus käsitellyt nettirasismiongelmaa, ja onko meillä suunnitteilla Ruotsin kaltaista lakia asiasta?

Sisäasiainministeri Anne Holmlund: Arvoisa puhemies! Sisäisen turvallisuuden ohjelmassa, jonka hallitus on hetki sitten hyväksynyt, kiinnitetään huomiota myös näihin kysymyksiin. Tältä osin pitäisi erityisen hyvin paneutua siihen, miten voidaan erityisesti erottaa rasistiset motiivit rikollisuudessa. Myös netissä tapahtuvaan rikolliseen toimintaan tullaan panostamaan selkeästi sisäisen turvallisuuden ohjelmassa ja siihen liittyvien toimenpiteiden kautta.

Ensimmäinen varapuhemies: Kysymys on loppuun käsitelty.

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/skt_56_2008_108_p.shtml


-------------------------------
Lähteenä mm. Pahkasikaan verrattava verovaroilla hölmöilty asiakirja:
http://www.intermin.fi/intermin/hankkeet/turva/home.nsf/files/STO%20080508/$file/STO%20080508.pdf"

------
Norjasta ollut puhetta ja teräaseiden heilumisesta. No, tässä yksi uutinen lisää sieltä ja vähän samantapaisesta aiheesta:

Norjan poliisi saa usein vihjeitä tyttöjen silpomisesta

8.6.2008 12:17

Norjan pääkaupungin Oslon poliisi epäilee, että maahanmuuttajaperheiden tyttöjen sukupuolielimiä silvotaan myös Norjassa.

Puoskaripalveluja on saatavissa Britanniasta ja Hollannista, kertoo iltapäivälehti VG.

Poliisi kertoo saavansa tavan takaa vihjeitä siitä, että tyttöjen silpomista tapahtuu Norjassa. Aiemmin on ollut tiedossa, että osa maahanmuuttajaperheistä lähettää lapsensa entisiin kotimaihin aikuistumisriittiä varten.

Silpomisen suorittavat tavallisesti ulkomailta tulevat puoskarit. VG:n mukaan joissakin tapauksessa tekijä on tullut jopa Somaliasta saakka.

Ensimmäisen kerran silpominen johti Norjassa pidätykseen perjantaina. Silloin gambialainen mies määrättiin tutkintavankeuteen tyttäriensä silpomisesta.

STT-NTB

--------------
Papukaijamerkki oivasta kommentoinnista Kim Lindblomille:) uusisuomi.fi palstalle jättämästään viestistä nettirasismia koskien:

20 kpl Rudolf Hess aiheista 55 centin postimerkkiä

Kyllä maailma on paha. Sen nyt vielä ymmärtää, että Itävallan kellarit ovat täynnä lapsiseksiorjia tai, että turkkilaiset nuoret Berliinissä ovat sitä mieltä, että saksalaiset kaikki tytöt ovat ilmaisia huoria, http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/2007/07/...) sehän on vain osoitus yhteiskunnan moniarvoisuudesta, mutta se on jo liikaa, että jonkun onnistui teettää 20 kpl Rudolf Hess aiheista 55 centin postimerkkiä. http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/05/21/naz...
Postimerkki tänään – kaasukammio huomenna.

Tehkää jotain, vangitkaa kaikki.


---

2 comments:

Nettirasismi on neekeriuskovaisten probagandaa said...

HS:n keskustelupalstalla oli oivasti päässyt läpi se mitä se oikea rasismi on:
----
Joulupukkiteoria
Snoopy | 3.7.2008 6:37

Ajatus nettirasismin poistamisesta on hieno...niille jotka uskovat joulupukkiin.
Ensinnäkin rasismin märitteleminen tulee ongelmaksi. Se on määritetty YKssä ja myös Suomen lainsäädännössä, mutta mikäli tätä määritelmää noudatetaan niin silloin myös rasismista rangaistavaksi tulee ulkomaalaistaustaiset tai uskonnolliset ryhmät jotka tuomitsevat valtavestön.
Rasismia ei ole missään määritelty värillisiin kohdistuvaksi sorroksi.
Se on rotuun tai syntyperään tai ulkoiseen erilaisuuteen perustuvaa syrjintää.
Eli esim. jos muslimi uskoiset syrjivät kristinuskoisia se on rasisimia. Edessä olisi melkoinen soppa kun netistä pitäisi poistaa ja estää kaikki eri uskontoryhmien toisiin uskontoryhmiin kohdistuva arvostelu.
Mikäli ulkomaalaistaustainen henkilö syyttää suomalaista juopoksi se on määritelmien mukaan rasisimia.
Pelottava tilanne myös sikäli että mikäli suomen rikosoikeutta ei voisi enää toetuttaa sillä perusteella että kaikkiin ulkomaalaisiin kohdistuva rikosoikeudellinen toimita todettaisiin heti kättelyssä rasismiksi, aivan kuten on käynyt monessa maassa.
Eikös myös maahanmuuttoministerin lausunnot siitä että suomalaisten PITÄÄ hyväksyä ulkomaalaiset ja heidän taustansa ja tapansa ole rasisimia? Siinähän suomalaisia syrjitään heidän taustansa perusteella. Heille ei anneta oikeutta omaan mielipiteeseensä vaan heitä vaaditaan muuttamaan mielipiteensä ja tapansa. Kyse on selvästi suomalaisiin kohdistuvasta rasismista.
Blogikirjoitukset perustuvat sananvapauteen ja siihen että jokaisella taustasta, kielestä, uskonnosta ja ihonväristä huolimatta on oikeus mielipiteeseensä-
Tämän kieltäminen olisi RASISMIA. ja mikäli tämä kielletään rikotaan Ykn peruslausuntoa ihmisoikeuksista ja lainsäätäjät syyllistyvät ihmisoikeusrikkomuksiin.
Olisi koomista nähdä kun ministereitä alettaisiin vetämään kansainväliseen oikeuteen siitä että suomalaisten ihmisoikeuksia ja perustuslaissa määriteltyjä oikeuksia rikotaan.
Tuskin maltan odottaa....
Vastaa viestiin

Joo joo
Jarna | 3.7.2008 8:01

HS:

Muutamaa yksittäistapausta lukuun ottamatta verkosta on vaikea löytää aineistoa, jota maallikko voisi pitää selkeästi rasistisena.

Aivan.
Nykyäänhän maallikot eli tavalliset ihmiset eivät tunnu tietävän yhtään mitään, siksi ikään kuin toisessa maailmassa elävät politiikotkin päättävät siitä, mikä meille maallikoille on parasta vaikkeivät he puolestaan tiedä millaisessa maailmassa me maallikot eletään.

Lisäksi rasismi tunnutaan aina mieltävän siten, että vain vaaleaihoinen voi sitä harrastaa.

Rasismi-sana on aikaa sitten menettänyt sen alkuperäisen merkityksensä, ennen sellaiseksi luokiteltiin Ku Klux Klanin touhut, rotuerottelu Usa:ssa kuin Etelä-Afrikassakin.
Nykyään sanaa viljellään etenkin silloin kun halutaan päästä johonkin päämäärään, vaikkapa erityisiä etuoikeuksia ajettaessa?
Sanaa käytetään myös silloin, kun yritetään pakoilla omaa vastuutaan esim. rikostapauksissa.

Sekaan saatetaan heittää kuinka "ei me muuten mutta kun se esitti rasistisia kommentteja" siitäkin huolimatta, ettei lompakostaan vastentahtoisesti luopuminen ole rasismia

Nettirasismi on neekeriuskovaisten probagandaa said...

Kim Lindblomille hatunnostoa ajatuksistaan:
--
Kauppalehden keskustelut
11.6.2008 17.56 | lindblomkimi |

Eräs minua huomattavasti viisaampi ajattelija puki sanoiksi myös minua pitkään ihmetyttäneen asian ja siteeraan tässä häntä:

Arvostellessaan nykymuotoista monikulttuurisuutta ja maahanmuuttoa saa usein kuulla kysyttävän, että miksi Suomea edustavien maahanmuuttajaurheilijoiden mitalit kelpaavat rasisteille, ellei maahanmuutto muuten kelpaa. Tällä suvaitsevainen saa useimmat kriitikot hiljaiseksi, koska olisi kertakaikkisen epäkorrektia sanoa, etteivät ne mitalit kelpaakaan. Sanon kuitenkin, etteivät uussuomalaisten mitalit oikein kelpaa minulle.
Urheiluun liittyvät tunteet ovat tietysti primitiivisiä, ja jos niitä ryhtyy liiaksi dekonstruoimaan, ne paljastuvat nykyisin vallitsevan yleisen nihilismin näkökulmasta naurettaviksi. Kun urheilija X edustaa kotimaataan X, hän saa lipustaan ja häntä lämmöllä ajattelevasta kotiyleisöstä isänmaallista innostusta, joka piiskaa häntä entistä suurempiin suorituksiin. Kotimaa taas voi edustajansa pärjätessä tuntea olevansa osaksi ansiollinen tämän saavutuksiin. Urheilijoiden pärjätessä myös heidän edustamansa kansakunnat tuntevat pärjäävänsä. (Konkreettisena esimerkkinä voidaan mainita Norja, jossa EU-jäsenyyden kannatus nousee aina, kun Norjan maajoukkue ei menesty, ja päinvastoin.) Tämä on tietysti infantiilia, mutta kuvion hyväksyvät implisiittisesti kaikki ne, joiden mielestä on mielekästä, että urheilijat edustavat kisoissa jotain tiettyä maata, eivätkä esimerkiksi vain itseään, perhettään, yhteiskuntaluokkaansa tai vaikka etnistä ryhmäänsä.

Mitä, kosmisella tasolla, oikein tapahtuu, kun radalla on kaksitoista afrikkalaista neekeriä, joista yksi edustaa Yhdysvaltoja, yksi Britanniaa, yksi Ranskaa, yksi Ruotsia ja loput ties mitä? Kun Britanniaa edustava afrikkalainen neekeri voittaa Ranskaa edustavan afrikkalaisen neekerin, ja kun tätä voittoa juhlistetaan kohottamalla salkoon Britannian lippu ja soittamalla “God save the queen”, mistä on kysymys? Voiko englantilainen penkkiurheilija kokea samaistumista ja uskoa voiton kertovan jotain englantilaisista?

Vaikka rationaalisena olentona tiedänkin, ettei ole mitenkään minun ansiotani, jos joku Seppo Räty voittaa olympialaisissa, hänen voittonsa tuntuu hyvältä, koska Seppo Räty on rakennettu samoista etnokulttuurisista ja geneettisistä palikoista kuin minut. Näin ollen Seppo Räty muistuttaa minua siitä, että vaikka olemme syrjäinen ja pieni kansa, niillä aineksilla, joista minut on veistetty, on mahdollista pärjätä suuressa maailmassa. Jos joku Wilson Kirwa voittaisi jotain jossakin, hänessä ei olisi mitään, mihin voisin samaistua. Ei minusta tuntuisi siltä, että suomalainen on voittanut jotakin. Kirwa olisi edelleen afrikkalainen neekeri, maksimaalisesti minusta eroava, jonka selässä jostakin syystä olisi Suomen lippu.

Kun radalla on 12 afrikkalaista neekeriä, siitä voidaan päätellä, että afrikkalaiset neekerit juoksevat kovaa ja pitkälle. Mitään muuta siitä ei voida päätellä. Koska siitä ei voida päätellä mitään muuta, en ymmärrä, mitä heidän urheiluasujaan koristavat eurooppalaiset kansallisliput ovat edustavinaan.

Korostan siis, että vaikka ajattelin itse asioista juuri noin, en olisi itse kyennyt pukemaan sitä yhtä hyvin sanoiksi, eli teksti on sitaatti, mutta hyvä sellainen.